Гущерови на море за 2 бона на вечер (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Гущерови на море за 2 бона на вечер (СНИМКИ)

72046
на 24.08.2024
Гущерови на море за 2 бона на вечер (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След като потушиха временния семеен раздор, Светлана и Християн Гущерови се потопиха в невиждан за България лукс.

Вече близо седмица цялата шестчленна фамилия се е отдала на 5-звездна морска ваканция в супер модерен комплекс край Обзор, единствен по рода си в цялата страна. Гущерови са наели двуетажна вила с излаз към басейна, откъдето всеки ден моделката информира последователите си в Инстаграм сред какъв разкош със семейството й се наслаждават на лятото.

В момента цяла вила се отдава за около 2000 лева за нощувка, пише "HotNews". Най-вероятно Гущерови са получили отстъпка, тъй като Светлана ежечасно се изживява в новото си амплоа - това на инфлуенсър.

препоръчано

Блондинката взе акала на потребителите в социалната мрежа и провокира сетивата им с отрупани с всевъзможни изкушенения на кулинарията и сладкарското изкуство маси, с които от хотела глезят семейството й и останалите си гости.

Гущерова показа и че наследниците й не пилеят времето си с игри и забавления на атракционите в комплекса, а четат и детски книжки на немски.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК