ГОРЕЩО
Европейският център за транспортни политики с писма до посолствата на Франция и Германия заради намеса в българската съдебна система
Изненадваща промяна в тона на "Дондуков" 2. Ето какво направиха от ДПС-Ново начало, докато Мирчев иска да раздава юмруци
БСП и ИТН на консултации при Радев утре
Силистра избра десетте най-добри спортисти за 2025 година (СНИМКИ)
ГОРЕЩА ТЕМА! И Апелативният съд в София каза тежката си дума за легитимността на Сарафов като главен прокурор
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Лариса Михайлова, Шумен
препоръчано
Необходими продукти:
около 400 г гъби печурки
1 малка кофичка заквасена сметана
копър
сол
малко мазнина (олио)
Начин на приготвяне:
Добре е гъбките да са от по-едрите, тъй като се белят по-лесно, така не е необходимо да се мият и съответно не поемат вода. Нарязвате ги и ги пускате в тигана със сгрятата мазнина и след като са полуготови (след около 5-6 минутки), ги заливате със сметаната. Добавяте солта, обръщате едни-два пъти и спирате котлона. Добре е да си оставите 1/3 част от сметаната и да я добавите, след като се свалили яденето от котлона. Добавяте копъра и готово!
Сладкиш със сини сливи
412559
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336046
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97352
на 26.02.2019
Джолан в питка
147728
на 05.06.2018


