Гъмзата тунингова жена си за 20 бона (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Гъмзата тунингова жена си за 20 бона (СНИМКА)

25048
на 07.02.2022
Гъмзата тунингова жена си за 20 бона (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Йордан Йончев-Гъмзата сериозно е тунинговал жена си Юлиана. Малко преди да навърши 38 години, родилата две деца балерина изглежда по-добре, отколкото когато е била на 18 години.

препоръчано

Говори се, че той е вложил във външния й вид поне 20 бона, но е доволен от резултата. 

Любопитно е, че лицето на Юлиана постепенно като че ли се променя. Преди години тя е имала доста по-остра форма на носа, докато сега той е малък, топчест и изключително симпатичен. Устните също са различни. Докато преди са били хубави, но подобни на устните, върху които всяко второ момиче поставя червило, преди да излезе от дома си, сега те са сочни, пухкави и съблазнителни.

Лицето на Юлиана е с далеч по-меки контури в сравнение с преди, като не е ясно дали това се дължи на 2-3 килограма отгоре в сравнение с преди, или също е резултат от поставяне на филъри. Балерината рядко се усмихва широко, за да се видят ясно зъбите й, но снимки между усмивката й преди и сега подсказва, че и там май е работено.

Съпругата на музиканта се е променила не само в чисто физически план. Стилът й също е различен в сравнение с преди. Няма и следа от крещящите тоалетчета и силния грим, които й бяха запазена марка преди сватбата и малко след като се омъжи. Сега Юлиана изглежда като стилна дама, а вкусът й е почти безупречен. В облеклото й преобладава черното, с което човек рядко може да сбърка, като в същото време се опитва за избягва излишни детайли. Това показва, че госпожата полага старание да избягва кича за сметка на по-обрана и елегантна визия, пише "Хотарена".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gumzata (@yordan_yonchev_gumzata)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gumzata (@yordan_yonchev_gumzata)

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК