ГЪРМИ НЕВЕРОЯТНА БОМБА В ПИК! Ето го заплашителното писмо до Гешев, с което го рекетират да подаде оставка: "Иди си с мир, за да не натисна един "Enter". А пък някой ден може и ти да почерпиш пура и уиски" (СНИМКА/НА ЖИВО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ГЪРМИ НЕВЕРОЯТНА БОМБА В ПИК! Ето го заплашителното писмо до Гешев, с което го рекетират да подаде оставка: "Иди си с мир, за да не натисна един "Enter". А пък някой ден може и ти да почерпиш пура и уиски" (СНИМКА/НА ЖИВО)

420632
на 23.05.2023
ГЪРМИ НЕВЕРОЯТНА БОМБА В ПИК! Ето го заплашителното писмо до Гешев, с което го рекетират да подаде оставка: Иди си с мир, за да не натисна един Enter. А пък някой ден може и ти да почерпиш пура и уиски (СНИМКА/НА ЖИВО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Шокиращо писмо е получил главният прокурор Иван Гешев, в което е заплашван да си подаде оставката. Припомняме, че на брифинг миналия понеделник обвинител номер 1 разкри, че анонимно е бил призован да си отиде с мир, за да не се налага да се натиска бутонът "Enter".

препоръчано

Агенция ПИК се сдоби със заплашителното писмо до Иван Гешев. От няколко дни то циркулира в чат на прокуратурата, а магистрат от Шумен го изпрати и до редакцията на агенция ПИК.

В него анонимният (засега) подател пише, че главният прокурор е сам на гола скала, а духа вятър.

Подателят твърди, че Гешев се е обърнал "срещу нас" и казва, че остава с добри чувства към него и семейството му.

Писмото завършва с констатация, че някой ден главният прокурор може да почерпи пура и уиски и английската реплика "Dont worry be happy!" - не се тревожи, бъди щастлив.

Ето и цялото писмо до главния прокурор (запазили сме автентичния правопис):

"Здравей,
както е казал Мечо Пух "поняк ога седя и си мисля, а понякога само си седя".

Е, днеска седя и си мисля:

Всяка приказка си има край и краят на тази приказка дойде.

Настрои всички срещу себе с и, остана сам на върха на гола скала.

А духа вятър.

Направи невъобразима глупост с този "взрив".

Обърна се срещу нас. А това не е донесло на никой нищо добро, още повече, че никога не сме ти поискали нищо - дори и лукче.

Но ти казвам: Никой няма на мерение да предприема каквото и да е било срещу теб.

Затова те моля: Иди си с мир до десет часът сутринта в понеделник, за да натисна един "Enter".

Животът продължава и ще имаш своята зона на комфорт.

Оставам с добри чувства към теб и семейството ти.

А пък някой ден може и ти да почерпиш пура и уиски...

Don't worry be happy !"

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния топ хороскоп на Алена за вторник - всички начинания на Лъвовете днес обречени на провал, за Девите денят е на обратния полюс САМО В ПИК: Ето го ексклузивния топ хороскоп на Алена за вторник - всички начинания на Лъвовете днес обречени на провал, за Девите денят е на обратния полюс
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Предизборната вода е много мътна! Всичко ще се реши в последния момент и везните ще ги наклони... (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Предизборната вода е много мътна! Всичко ще се реши в последния момент и везните ще ги наклони... (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК