ГЪРМИ НОВ СКАНДАЛ В "ПРОМЯНАТА": Бившият депутат Иван Христанов разкри заговор за свалянето на ръководството

ЧАС ПИК

ГЪРМИ НОВ СКАНДАЛ В "ПРОМЯНАТА": Бившият депутат Иван Христанов разкри заговор за свалянето на ръководството

191866
на 03.04.2023
ГЪРМИ НОВ СКАНДАЛ В ПРОМЯНАТА: Бившият депутат Иван Христанов разкри заговор за свалянето на ръководството
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Иван Христанов разкри сензационно, че в партията е имало заговор за сваляне на ръководството.

препоръчано

49-годишният плевенчанин, който бе заместник-министър на земеделието в кабинета на Кирил Петков, напусна формацията в началото на февруари.

Христанов публикува интересен пост в социалната мрежа, след като по-рано днес бившият министър на транспорта от квотата на "Промяната" Николай Събев поиска оставките на Асен Василев и Даниел Лорер.

"Скъпи приятели и скъпи борци за демокрация,

Преди 2 месеца се оттеглих от Продължаваме Промяната. Ясно заявих защо - тона на агресивна конфронтация блокира възможността на държавата да работи. Това не е упрек към ПП, а поведение на всички политически сили.

Имаше и друга причина - отказах категорично да участвам в заговор за свалянето на ръководството на "Продължаваме Промяната".

Избрах да бъда чист пред съвестта си, пред хората на България и пред идеалите на демокрацията. Цената за това е висока и малцина дръзваме да я платим.

Думите на Ник трябва да бъдат чути, защото е очевидно, че в ПП има проблем, който изисква преоценка на действията на съпредседателите", написа Христанов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мене, излизам и започвам да разказвам за тях и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мене, излизам и започвам да разказвам за тях и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК