ГЪРМИ НОВ СКАНДАЛ: “Мис Силикон“ пак шофира лудешки, залепи на колата си стикер на Народното събрание (ВИДЕО)

Крими

ГЪРМИ НОВ СКАНДАЛ: “Мис Силикон“ пак шофира лудешки, залепи на колата си стикер на Народното събрание (ВИДЕО)

15263
на 12.02.2024
ГЪРМИ НОВ СКАНДАЛ: “Мис Силикон“ пак шофира лудешки, залепи на колата си стикер на Народното събрание (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

“Мис Силикон” Катрин Йорданова, която в началото на януари публикува клип от скъп автомобил, шофиран с 256 км/ч, отново провокира последователите си. Това става ясно от пост във Фейсбук на Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

препоръчано

И този път на видеото се вижда, че шофира с превишена скорост, този път в градски условия. Нейни бдителни последователи в социалните мрежи забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер “Република България - Народно събрание”.

“Това девойче продължава да си прави каквото си поиска. Днешният й клип е от бул. “История славянобългарска” (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60.

За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 m, в което разстояние тя няма никаква идея какво се случва около нея. Няма да коментирам кучето, което е в краката й, ако попадне между педалите какво ще се случи. Не коментирам и това, че над 500 m изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя.

В контекста на сутрешната ми публикация, не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки.

Преди да тръгнете да я защитавате, горещо ви насърчавам да се замислете, дали ако убие вас или ваш близък докато се снима, ще сте толкова благосклонни към тази т. нар. “инфлуенсърка”. За да си инфлуенсър трябва да вдъхновяваш с примера си, а не с простотията и противобщественото си поведение.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК