ГЪРМИ СТРАХОТЕН СКАНДАЛ! Топ юрист алармира: В София има висок риск от ала-бала с машините

Акценти

ГЪРМИ СТРАХОТЕН СКАНДАЛ! Топ юрист алармира: В София има висок риск от ала-бала с машините

337864
на 09.06.2024
ГЪРМИ СТРАХОТЕН СКАНДАЛ! Топ юрист алармира: В София има висок риск от ала-бала с машините
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В София има висок риск от ала-бала с машините. За това предупреждава във Фейсбук топ юристът доц. Борислав Цеков.

препоръчано

Според него, това е възможно, заради неунищожените стари ролки за машинния вот от местните избори в края на миналата година. 

Ето какво пише той:

В София има висок риск от ала-бала с машините. Неунищожените от Терзиев-Бонев стари ролки могат да се използват за предварително отпечатване на машинни бюлетини, които да бъдат имплантирани в подбрани секции и вотът да бъде подменен.

Не слушайте празните приказки на "техници" и чиновници - няма никакви надеждни гаранции - организационни или юридически - срещу подобна фалшификация.

Единствената гаранция срещу това е унищожаването на старите ролки и неслучайно законът изисква точно и само това - да бъдат унищожавани след всеки избор. Никакъв съд не може да разпорежда да се нарушава закона!

Сега, след като в нарушение на закона старите ролки са на разположение на Терзиев-Бонев, а изборните книжа се печатат от фирмата на активиста на ППДБ и районен кмет на Слатина, ние, гражданите, имаме само един начин да противодействаме на ала-бала с машините - като гласуваме масово с хартиени бюлетини.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК