Гърция "изсипа" над 7 000 мигранти на македонската граница

ЧАС ПИК

Гърция "изсипа" над 7 000 мигранти на македонската граница

7730
на 09.11.2015
Гърция изсипа над 7 000 мигранти на македонската граница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гръцките власти организирано транспортираха до македонският граничен град Гевгелия само през изминалата нощ над 7000 души. 6590 от тях преминаха на македонска земя през нощта. 4500 души пристигнаха с 90 автобуси от вътрешността на Гърция, а други 1500 са в палатки в Идомени.

препоръчано

Македонските полицаи пропускат по 50 души на всеки 15 минути за да може да бъдат регистрирани. След 19-ти юни в Република Македония от Гърция са дошли близо 250 000 мигранти. Вчера хърватското вътрешно министерство съобщи, че Гърция подготвя "нова мигрантска вълна от над 30 000 души през следващите дни". Властите в Швеция съобщиха, че от началото на годината в страната са пристигнали над 122 000 мигранти. Вестник "Свенска Дагбладет" съобщи, че мнозинството шведски граждани се обявяват за спиране и ограничаване на приема на мигранти. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК