Гърция с акция срещу комерсиалното използване на плажни ивици

Балкани

Гърция с акция срещу комерсиалното използване на плажни ивици

16728
на 10.08.2024
Гърция с акция срещу комерсиалното използване на плажни ивици
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гръцките власти влязоха в битката срещу комерсиалното използване на плажни ивици, които не са на концесия. Резултатът е над 1 000 000 евро глоби. В Атина вече са затворени три обекта, съобщава Нова телевизия.

препоръчано

Властите са получили над 1000 оплаквания за плажове на Корфу, Халкидики, както и в региона около Атина, като използват и дронове, сателитни снимки и новото приложение MyCoast, в което всеки може да информира за нарушения във връзка с забраненото приватизиране на публични плажове.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК