Гърция търси лекари доброволци

Балкани

Гърция търси лекари доброволци

4571
на 18.03.2021
Гърция търси лекари доброволци
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гърция призова лекарите да предоставят доброволни услуги на държавната здравна система, тъй като тя се бори да овладее бързо разпространяващите се инфекции на COVID-19, съобщи "Та Неа".

препоръчано

"Намираме се в най-критичния момент на пандемията", заяви министърът на здравеопазването Василис Кикилиас, призовавайки общопрактикуващите лекари и пневмолозите да се включат доброволно в държавните болници.

Той каза, че ако около 200 лекари не отговорят на призива му през следващите 48 часа, той ще препоръча на премиера да позволи на здравните власти да ги принудят да работят за държавната здравна система.

Миналата седмица две частни болници в Атина бяха определени за лечение на пациенти с COVID-19 в област Атика, където живее половината от 11-милионното население на страната.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК