Гьотце: Няма да напусна Байерн през зимата

Световен футбол

Гьотце: Няма да напусна Байерн през зимата

4489
на 09.01.2016
Гьотце: Няма да напусна Байерн през зимата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полузащитникът на Байерн Мюнхен увери привържениците на тима, че няма да напусне клуба тази зима, въпреки множеството информации за интерес към него от страна на Ливърпул. Гьотце също така отбеляза, че има желание да работи с Карло Анчелоти, който ще оглави Байерн след края на сезона.

препоръчано

"Няма да напусна Байерн през зимата, а за интереса на Ливърпул не знам нищо. Контрактът ми с Байерн е до 2017 г., всичко тук ме устройва. През лятото, разбира се, може да се случи всичко. Бих искал да работя с Карло Анчелоти, Тони Кроос ми е разказвал само хубави работи за него", каза 23-годишният Гьотце в интервю за "Sport Bild". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК