ГОРЕЩО
Нагъл, по-нагъл, Ивайло Мирчев
Лаура Кьовеши поиска имунитета на Илхан Кючюк
Медийният слугинаж към ППДБ вече излиза извън контрол
СИНИ ПАРТИЗАНИ! Култови въпроси към побойника Мирчев: Сам ли ще се бие с Пеевски и Борисов, или поотделно, и с кибер-оръжия и троянски коне ли ще е мелето
Гроздан Караджов: Правителството беше много добър екип - заварихме отчаяна ситуация, закъсали реформи и затова работихме усилено
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
препоръчано
Продукти: 2-3 стръка праз лук, 1 бр. кисела зелка, 200 г заквасена сметана черен пипер, червен пипер, сол и 2-3 бр. картофи.
Приготвяне: Лукът се запържва. Отделно се задушава зелето с мас или олио и подправките. Смесваме ги. Картофите се режат на филийки. На дъното на всяко гювече се слага картоф, зеле и 1 с.л. сметана. Сипва се по малко от соса на зелето. Пекат се с капачета около 40 минути.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1804663
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1303311
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
670030
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1523090
на 04.10.2021


