Г-жо Лена, ето къде беше Борисов 12 години! Строеше магистрали и детски градини, поддържаше висок стандарт, а не като твоя Киро, който държа един парапет, за да осигури един висок стандарт

Акценти

Г-жо Лена, ето къде беше Борисов 12 години! Строеше магистрали и детски градини, поддържаше висок стандарт, а не като твоя Киро, който държа един парапет, за да осигури един висок стандарт

57830
на 01.08.2022
Г-жо Лена, ето къде беше Борисов 12 години! Строеше магистрали и детски градини, поддържаше висок стандарт, а не като твоя Киро, който държа един парапет, за да осигури един висок стандарт
Автор:   ПИК

С уговорката, че не му е работа да отговаря вместо Бойко Борисов, евродепутатът Асим Адемов просвети говорителката на Присто Киро - най-големия провал след премиерите на България, къде е бил бившият министър-председател през последните 12 години.

препоръчано

Лекцията на Адемов идва в отговор на вчерашния опит за оригиналничене на Лена Бориславова, която зададе въпрос от Фейсбука си: "Къде беше тия 12 години и защо не ги направи тия работи, Бойко?!".

Нейната реакция пък бе по повод пресконференцията на ГЕРБ по-рано в неделя, на която Борисов протегна ръка към ПП и постави на масата шест приоритета, които да бъдат свършени от следващ парламент.

А ето и как Адемов отвори очите на протежето на Просто Киро:

"Лена на Киро или на Киро Лената, попитала "Къде беше тези 12 години, Бойко".

Боже, колко непросветен народ има по тоя свят, боже!

Никак не ми е работа да отговарям вместо г-н Бойко Борисов, но понеже въпросът е зададен в публичното пространство, ще си позволя и аз да й обясня къде е била публичната личност Бойко Борисов последните 12 години.

Г-жо Лена, г-н Борисов последните 12 години беше премиер на България 3 (три пъти), за разлика от вашия Киро, който едвам издрапа еднократно 7 (седем) месеца и то с помощта на тати, на най-големите медии, на папата, на куп световни лидери и на куп изговорени лъжи!

Г-жо Лена, г-н Борисов беше няколко пъти в Европейския парламент, където държа реч, отговаряше на въпроси на евродепутатите, там, където твоя Киро, не беше и никога няма да бъде!

Г-жо Лена, г-н Борисов беше в Белия дом на среща с президента на САЩ, а не се снимаше по коридорите с него, както се похвали Киро!

Г-жо Лена, г-н Борисов беше приет от папата и заради него папата посети България, а не си измисляше приказки измислени, разказани от папата, както си фантазираше Киро!

Г-н Борисов когато се разхождаше по коридорите на Европейската комисия, за него под ръка се държаха и Меркел, и Макрон, и Рюте, и Урсула фон дер Лайен, и всички останали европейски лидери, а не като вашия Киро, който разхождаше чашата си с питие в ръка по коридорите на Комисията!

Г-н Борисов 12 години беше сред народа, когато той имаше нужда от подкрепа, а не като твоя Киро, който вдигаше самолета само с теб, за да отидете на усамотение в Солун!

Г-н Борисов последните 12 години строеше магистрали, училища, детски градини и поддържаше висок стандарт, а не като твоя Киро, който поддържаше един парапет, за да осигури един висок стандарт!

Г-жо Лена, мога още много примери да дам къде е бил последните 12 години г-н Борисов, но не виждам смисъл да се обяснява на политически еднодневки като вас!

Г-н Борисов е председател на регистрирана партия в съда, която е участвала на избори и е спечелила толкова избори, колкото ти, предполагам, нямаш спечелени дела, а и вие още на всичкото отгоре не можете да регистрирате партията си!

И накрая, г-н Борисов БЕШЕ И ЩЕ БЪДЕ ПОВЕЧЕ ОТ 12 ГОДИНИ, вие бяхте всичко на всичко 7 (седем) месеца и ми се струва, че бяхте дотук!".

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
РЕВОЛЮЦИОННО: Физици са готови да възродят алтернативна теория на гравитацията РЕВОЛЮЦИОННО: Физици са готови да възродят алтернативна теория на гравитацията
ПИК TV x
Явор Куюмджиев пред ПИК TV: Танкерите на Кирил Петков са химера! Има оферта, а не договор - няма къде да разтоварим втечнения газ Явор Куюмджиев пред ПИК TV: Танкерите на Кирил Петков са химера! Има оферта, а не договор - няма къде да разтоварим втечнения газ
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това