Г-жо Манолова, поискайте психиатрична експертиза за кандидат-кметовете и ни покажете вашата (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Политика

Г-жо Манолова, поискайте психиатрична експертиза за кандидат-кметовете и ни покажете вашата (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

147672
на 27.09.2019
Г-жо Манолова, поискайте психиатрична експертиза за кандидат-кметовете и ни покажете вашата (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Последвайте ни в Google News Showcase

Психиатричен статус за всички лица в политиката, особено тези на изборни длъжности, да бъде задължително представяна публично на българското общество преди избори. Наред с всички документи за произход на пари и имоти, конфликт на интереси и прочие.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Това е една стара идея, която покрай надпреварата за кметски избори в София придобива съвсем ново звучене.

Особено днес, след поредната... ами шокираща, психосимптоматична, изява на кандидатката на БСП и сие за кмет на столицата Мая Манолова.

Психиатричното състояние на бившата червена депутатка лъсва във видео, заснето на живо в центъра на София, преди Манолова и хората от екипа й да запалят свещи в столичен храм.

Поведението й на кадрите е най-меко казано силно озадачаващо и непосилно за експертиза от обикновен човек.

Тя клати и се тресе, губи речта си, запъва се и мрънка в неистови пориви...

На какво се дължи подобно поведение, биха могли да кажат единствено експерти и затова призоваваме Мая Манолова да го обяви публично пред гражданите на София, от които иска доверие на изборите.

Нека тя влезе в ролята на флагман, за каквато обича да се представя и да инициира подобна кампания за задължително представяне на психиатричен статус за изборни длъжности, с която да покаже, че няма какво да крие, а и ще даде сигнал към обществото, че наистина мисли за народа. 

Чудесно би било това да се случи възможно по-скоро и да влезе в сила още на тези избори, защото тревожно е не само нейното състояние, видно от въпросния клип, но и това на редица от останалите кандидати.

Особено присъдружните й представители на "Смучи София" и "ДеБъ" Бонев и Игнатов, които седнаха с нея на инвалидни колички. Първият се прочу като активист на гей дружина покрай организацията на хомосексуалисти "Евролиберасти", а вторият лъсна с доста палава приятелка - звезда в световни порно сайтове.

Самата Мая Манолова пък се отрече от всичко, което е правила досега и първо се правеше на ударена за връзките и подкрепата й към Орешарски и дупнишките мафиоти братя Галеви, а после обяви цялото си минало за грешка... За лъжите й кой я подкрепя, даже няма смисъл да се говори.

При подобна компания, драпаща за кметския стол на София, въвеждането на задължителна психиатрична експертиза от повече от наложително.

Ето и видеото на Манолова от днес, което втрещи столичани и вече е сред най-споделяните във фейсбук:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК