Вход
София
Времето в София -3 o C

Г-н Борисов, много от българите не ви заслужават!

Г-н Борисов, много от българите не ви заслужават!

на 28.04.2020
184645
0
Г-н Борисов, много от българите не ви заслужават!
Автор: "Ретро"
28.04.2020
0
184645

Г-н Борисов, много хора ще ме упрекнат за това обръщение към вас, но като слушам и гледам какво се говори по телевизията и какво се случва, твърдо съм убедена, че много българи не заслужават изобщо вие и генерал Мутафчийски да си съсипвате здравето и нервите.

Старите хора са казали: „И да си прост не е лесно“. Затова тези, които не искат да спазват карантината, да подпишат документ, че ако се заразят, лично ще си платят лечението. И на тези, които те заразят, също да им го платят. А ако има починал, да поемат разноските по погребението, да платят кръвнина на семейството. Тия, дето ги е страх, че ще се схванат, като стоят вкъщи, и те да подпишат документ, че не са съгласни с това.

Сега всички искат пари. Добре, но дали са ги заслужили. Сега е моментът да се направи цялостна ревизия, защото голяма част от бизнеса е в сивия сектор.

Много от българите са неблагодарни, дайте им тарикатлъци, това, че след себе си ще оставят потоп, не е важно, важното е те да са добре. Такива хора не заслужават грижи.

Г-н Борисов, пазете си здравето и нервите и се радвайте на внучетата.

 

Георгиева, Русе

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18483
архив

Между приятелки: – Аз пък вече нямам кой знае какви претенции към мъжа, за който искам да се оженя… Важното е да е добър човек, културен, възпитан… Как мислиш, дали са останали още такива милионери?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x