Г-н Борисов, не злоупотребявайте с паметта на генерал Колев в полза на пропагандата на Зеленски!

КОМЕНТАРИ

Г-н Борисов, не злоупотребявайте с паметта на генерал Колев в полза на пропагандата на Зеленски!

164022
на 06.06.2024
Г-н Борисов, не злоупотребявайте с паметта на генерал Колев в полза на пропагандата на Зеленски!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Г-н Борисов, славният български генерал Иван Колев е воювал с руските казаци и румънските им съюзници в качеството им на нашественици в БЪЛГАРСКА Добруджа.

Генерал Колев не е воювал с руснаците в Донбас. Той се е бил за своята страна, не за чужда.

Асоциацията в случая е напълно нелепа. Обидно е името на командира да се експлоатира като някакъв “мост” в агитационния наратив на предизборната кампания.

Освен ако не смятатате, че украинска и българска земя вече е едно и също и че Украйна ни е нещо като ВТОРА РОДИНА. Ако не и първа.

Генерал Колев се кълне, че ще воюва с руснаците и с всеки, дръзнал да нападне отечеството ни.

От вашите внушения излиза, че ако днес беше жив, едва ли не генералът би се втурнал да громи пълчищата на Путин, за да защитава...Киев?! Украинизъм и патриотизъм тъждествени ли са?

Хайде стига вече обсебване на историята за користно-партийни нужди!

Не приемам злоупотребата с паметта на генерал Колев и който и да е друг български герой в полза на пропагандата на нелегитимния Зеленски.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК