Давиде Сантон остава в Интер

Футбол

Давиде Сантон остава в Интер

5255
на 15.03.2015
Давиде Сантон остава в Интер
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Юношата на Интер Давиде Сантон ще продължи кариерата си в тима на "нерадзурите", съобщи "Gazzetta dello Sport". 24-годишният защитник е собственост на Нюкасъл, който преотстъпи футболиста на бившия му клуб до края на сезона. В договора е включена клауза, съгласно която Интер трябва да откупи правата на Сантон, ако той проведе 10 мача за тима до края на сезона. Очаква се тази вечер бранителят да излезе титуляр в домакинския мач срещу Чезена за десети път. Според "Gazzetta dello Sport", от ломбардския клуб вече са изпратили на Нюкасъл факс с всички необходими документи за оформянето на трансфера.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК