Вход
София
Времето в София 5 o C

ДАМИ, ВНИМАВАЙТЕ! Тези 8 навика отблъскват мъжете

ДАМИ, ВНИМАВАЙТЕ! Тези 8 навика отблъскват мъжете

на 23.10.2020
18085
0
ДАМИ, ВНИМАВАЙТЕ! Тези 8 навика отблъскват мъжете
Автор: ПИК
23.10.2020
0
18085

8 женски навика, които могат да отблъснат силния пол, вместо да го привлекат. Когато се опитвате да привлечете вниманието на някой, естествено е да мислите за това, което бихте могли да направите, за да му се харесате, но за съжаление тази игра може да ви донесе много негативи, и ако правите някое от тези 8 неща, трябва да преосмислите поведението си, защото вместо да го спечелите, ще го откажете сериозно.

12-те неща в жената, които отблъскват мъжете!

12-те неща в жената, които отблъскват мъжете!

Говорят си двама мъже. Единият се оплаква на другия:...

на 16.09.2016

1. Карате го да ревнува

Флиртът с други момчета пред човека, когото всъщност харесвате, може да изглежда като добра идея. В края на краищата, ако той види, че другите мъже ви искат, това ще го накара да осъзнае колко много те желае, нали? Грешка! Голяма част от мъжете отчитат флирта с други мъже, като доста досадно упражнение от страна на жените и по-скоро това ги напряга.

2. Ненужна престореност

Толкова много жени правят това и то е съвсем несъзнателно. Преструването, че сте по-глупава или по-умена от него, в действителност е „еднакво досадно“, когато става въпрос за поведението на жените. Вие вероятно сте умерено интелигентена, така че просто бъдете себе си. Не е нужно да се показвате или да се преструвате, че сте нещо по-различно.

3. Прекалявате с козметичните процедури

Слушайте, не допускайте някой да ви казва, какво можете и не можете да правите с лицето или тялото си. Въпреки това, ако сте решили да уголемите устните си или да извършите други фрапантни процедури с тялото си, ще трябва да ви разочароваме. Повечето от мъжете приемат тези разкрасителни процедури, като не толкова естетични, а за други са дори отблъскващи.

4 неща, с които жените отблъскват мъжете

4 неща, с които жените отблъскват мъжете

Мъжете са от Марс, а жените от Венера, когато става...

на 21.12.2016

4. Спрете с намеците

Мъжете определено не обичат да бъдат смятани за свръх естествени същества, които умеят да четат мисли, за това мили момичеа, спрете с намеците, а просто кажете какво искате, бъдете открити и естествени, това е толкова секси. Не карайте възлюбените си да се чувстват, като в лабиринт.

5. Онлайн надпревара

Изкушаващо е да запълвате акаунтите си в социалните мрежи със селфита, забавни клипчета и дреболии в ежедневието ви, но моля ви, не правете това – ставате досадни. Показването на буквално всичко, което мислите или правят е доста натрапчиво и отблъскващо. Никой не изгаря от желание да знае, как протича ежедневието ви.

Нещата, които отблъскват мъжете още преди връзката

Нещата, които отблъскват мъжете още преди връзката

Когато имаме интерес и изпитваме силни емоции към мъж,...

на 23.05.2020

6. Нерешителност

Може да мислите, че да бъдете много приятен, много отстъпчив и много добродушен човек е лесен начин да спечелите мъжа на мечтите си, но в действителност това го дразните повече от всичко друго. Всяко нещо трябва да е в рамките на нормалното, все пак няма да е лошо да покажете и характер. Запазете апатията и нерешителността си за друго време или друг живот. Заявите – да, аз имам мнение по въпроса.

7. Фалшив тен

Ако желаете да се сдобиете с фалшив тен, направете го, имате много опции, но ако мислите, че мъжете искат жени, които целогодишно изглеждат като живеещи в Ибиса, преосмислете това. Повечето мъже харсват естествения тен, повярвайте в това.

8. Бъдете любезни

Вечните клюки, грубото поведение или злобните коментари не са добра опция за пред мъжете, а и по принцип в живота. Това изобщо не е сладко или привлекателно, напротив, това е едно от най-отблъскаващото мъжете поведение. Така че мили дами, стискайте зъби и бъдете добронамерени и усмихнати, това би ви направило невероятно чаровни.

Сподели:
свързани новини
Ето защо силните жени отблъскват мъжете Ето защо силните жени отблъскват мъжете
В наши дни все по-често чуваме определението „силна...
на 05.09.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22324
архив

Момченце тича при полицай:
- Помогнете, някакъв мъж се бие с баща ми!
Полицаят тръгва с момчето и вижда двама мъже, които яростно се налагат.
- Кой от двамата е баща ти? - пита полицаят
- Не знам, отговаря хлапето - те за това се бият.

x
ПЪРВО В ПИК: Премиерът Борисов: Приехме Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 и сме готови за първите доставки на ваксини (ВИДЕО)
x
Лекар съветва: Ето как да се отървете от кошмарите
x