ДАМИ, ОПИТАЙТЕ ТОВА: Смесен оргазъм - удоволствие две в едно

ШАРЕН СВЯТ

ДАМИ, ОПИТАЙТЕ ТОВА: Смесен оргазъм - удоволствие две в едно

28838
на 21.01.2020
ДАМИ, ОПИТАЙТЕ ТОВА: Смесен оргазъм - удоволствие две в едно
Автор:   ПИК

Какво е смесен оргазъм и по какъв начин може да увеличите своите шансове да му се насладите? 

препоръчано

Смесеният оргазъм или двойният оргазъм, както още е известен, представлява комбинация от клиторен и вагинален оргазъм, случващ се по едно и също време. Технически погледнато това са два отделни оргазма, но когато се проявяват едновременно, могат да доведат до по-интензивна реакция на цялото тяло.

свързани новини

Това означава, че ако искате да изпитате смесен оргазъм, трябва да бъдете в състояние да стимулирате едновременно своите клитор  и G-точка едновременно. Според изследователи вероятно G-точката е толкова чувствителна, тъй като е свързана с клитора. Основата на клитора се намира точно зад предната вагинална стена, ето защо натискът върху G-точката може да стимулира отчасти клитора.

Стимулацията на клитора пък повишава възбудата, защото увеличава притока на кръв към таза – едно от основните неща, които трябва да присъстват в уравнението, за да те в състояние да изпитате смесен оргазъм.

Смесеният оргазъм дава далеч по-интензивно чувство, отколкото само вагиналният или само клиторният оргазъм. Заради едновременната стимулация на G-точка и клитор, смесеният оргазъм може да предизвика всичко – от неволни движения, имитиращи конвулсия, до женска еякулация (скуърт). Всъщност всеки оргазъм може да бъде различен и това зависи от много фактори.

свързани новини

Дори и да знаете как да достигнете поотделно до клиторен и вагинален оргазъм, смесеният оргазъм изисква практика. На първо място се отпуснете и се впуснете в сексуалната игра с намерението да изпитате удоволствие, но не и определен оргазъм на всяка цена. Освободете ума си и се съсредоточете върху своите усещания. Стимулирайте първо тази зона, която има нужда от повече внимание.

Ако имате партньор, не го дръжте в неведение, а бъдете открити за това кое точно ви харесва и по какъв начин. За мъжките сексуални възможности няма по-голям комплимент от това да успяват да носят удоволствие на своята любима. Ако пък искате да опитате соло, не забравяйте, че вибраторът може да бъде ваш верен помощник.

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това