ДАМИ, СВОБОДЕН Е: Плувец №1 Антъни Иванов скъса с гаджето

Спорт шоу

ДАМИ, СВОБОДЕН Е: Плувец №1 Антъни Иванов скъса с гаджето

5650
на 13.04.2021
ДАМИ, СВОБОДЕН Е: Плувец №1 Антъни Иванов скъса с гаджето
Автор:   ПИК

Най-добрият български плувец Антъни Иванов се раздели с ученическата си любов. Той е скъсал с гаджето си Габриела Димитрова преди няколко месеца. От тогава е сам и няма нова любима до себе си.

препоръчано

"Приятелка нямам. Предпочитам да не коментирам нещата между нас. Всеки пое по своя път", коментира накратко Иванов.

Причината за раздялата им не е ясна, но Антъни признава, че е прощавал изневяра. Дали и сега се е случило нещо подобно и Иванов е сложил окончателен край, плувецът предпочита да мълчи. Въпреки това не смята да заличава татуировката с датата за началото на връзката му с Габриела.

"Ще си я оставя. Габриела е човек, който е бил в живота ми дълго време за добро и за лошо. Не бих я махнал", добави още спортистът.

Все пак Антъни е изтрил почти всички снимки с бившето си гадже в социалните мрежи. Оставил е само една - от бала на Габриела миналата година. Именно на него Антъни се зарази с коронавирус, като дори се наложи да постъпи в болница. Приятелката му също бе с COVID-19.

Габриела и Антъни бяха заедно буквално от деца. Подобно на Иванов и любимата му се занимаваше с плуване. Двамата се влюбват именно на басейна във Велико Търново, където тренират заедно. Преди време Габриела се отказа да гони професионална кариера в плуването. Но не спираше да подкрепя своя любим. Непрекъснато пускаше линкове в социалните мрежи с неговите успехи. Останаха заедно и след заминаването на Антъни за Америка. Там той следва в университета "Вирджиния Тех", а когато пламна пандемията с коронавируса миналата година, се прибра в България. По-голямата част от времето прекара с Габриела и семейството си, пише столичен ежедневник. 

Сподели:
Бомба x
Седем начина да преборите самотата Седем начина да преборите самотата
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това