Даниел Митов ще се срещне с външния министър на Италия

Политика

Даниел Митов ще се срещне с външния министър на Италия

5603
на 02.11.2015
Даниел Митов ще се срещне с външния министър на Италия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Външният ни министър Даниел Митов ще се срещне с министъра на външните работи на Италианската република Паоло Джентилони, който ще бъде на работно посещение в София, съобщиха от МВнР.

препоръчано

Във фокуса на срещата ще бъдат двустранното политическо и икономическо сътрудничество, взаимодействието между България и Италия в международните организации, енергийната сигурност, миграционната политика на ЕС и политиката на разширяване. Ще бъдат обсъдени и ситуацията в Сирия и Ирак, борбата с т. нар. „Ислямска държава", както и кризата в Украйна.

Митов и Джентилони ще вземат участие в официалното закриване на българо-италианския бизнес форум, който ще се състои същия ден в хотел "Хилтън".

Двамата външни министри ще дадат съвместен брифинг за журналисти от 16. 45 ч. в зала „Мусала" на хотел „Хилтън". Акредитираните към МВнР представители на медиите са поканени да отразят събитието.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК