Дани Левън получи шамар, обявиха парчето му за неприлично

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Дани Левън получи шамар, обявиха парчето му за неприлично

12639
на 08.06.2018
Дани Левън получи шамар, обявиха парчето му за неприлично
Автор:   ПИК

След дълга пауза Дани Левън се завърна ударно на музикалната сцена с новия си проект „Нека го направим“.  Парчето вече се върти из нощните клубове, но изпълнителят получи звучен шамар от  платформата на андроид – Google Play, които обявиха, че в песента има “неприлично съдържание”.

препоръчано

„Изненадан съм, не виждам в нито един момент на парчето или в клипа неприлично съдържание. Нямам представа на какво основание са категоризирали песента по този начин. Да, пее  се за любов, за страст, за желание, но по много приличен начин“, категоричен е Дани.

По думите му при наличието на толкова откровено вулгарни текстове в музикалния свят, той бил ангел. Според Левън реакцията на платформата е пресилена.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получават втора ваксина срещу COVID-19 - НА ЖИВО ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получават втора ваксина срещу COVID-19 - НА ЖИВО
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това