Дани Петканов изригна: Приятелите на Милен Цветков забравиха сина му и майка му

ЧАС ПИК

Дани Петканов изригна: Приятелите на Милен Цветков забравиха сина му и майка му

11351
на 21.01.2021
Дани Петканов изригна: Приятелите на Милен Цветков забравиха сина му и майка му
Автор:   ПИК

Даниел Петканов, който сам призна, че в последно месеци живот на Милен Цветков, са били във влошени отношения, пусна провокативен статус в социалните мрежи 9 месеца след зверската катастрофа.

препоръчано

В него Лудият репортер, който мнозина заподозряха в трупане на лайкове и слава на гърба на сина на трагично отишлия си колега, нападна приятелите му.

"Преди 9 месеца, на тази дата, на Милен му бе отнето правото да продължи земния си път. Най-много от всичко и всички той обичаше сина си. За мен е чест да мога да общувам с наследника на този Велик човек, на когото ще съм задължен до края на живота си. Трябва да отчета и отдадеността на майката на Боян - Ивета. Върху нея сега пада тежестта да играе ролята на баща и на майка в семейството.

За съжаление много от близките хора около Милен поради една или друга причина спряха да се интересуват активно как живеят те. Аз самият осъзнавам, че мога да отделям повече внимание на Боян и ми се иска да прекарвам повече време с него. Миналото не може да се промени и Милен няма да се върне сред нас, но наследникът му винаги ще ни напомня за него", написа Петканов. 

Миналата година той взе Боян като свой ководещ в предаване в интернет.

Сподели:
Бомба x
Ето кое е най-доброто летище в Европа Ето кое е най-доброто летище в Европа
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 250
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това