ДАНС проучва Юнес Хамза и Фереборе Доре от "Ботев" (Пловдив)

Футбол

ДАНС проучва Юнес Хамза и Фереборе Доре от "Ботев" (Пловдив)

13380
на 16.02.2014
ДАНС проучва Юнес Хамза и Фереборе Доре от Ботев (Пловдив)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новите в "Ботев" (Пд) Юнес Хамза  и Феребори Доре още нямат работни визи, нужни на чужденци извън ЕС. Другите попълнения - румънците Серджан Лукин, Александру Куртеан и Александру Бенга, и скъсалият с "Левски4 Димитър Везалов, ще бъдат картотекирани на 17 февруари.

препоръчано

Тунизиецът Юнес (на снимката) и конгоанецът Доре са били обстойно проучени от ДАНС, каквато е вече задължителната процедура. В "Ботев" имат уверение и от останалите държавни органи, че до сряда ще им бъдат издадени разрешителните.

Седмица преди дербито срещу Лудогорец в “Ботев" нямат решение на казуса с излишния четвърти легионер извън ЕС. Треньорът Станимир Стоилов желае да задържи бразилеца Вандер Виейра и да бъдат картотекирани на всяка цена Хамза и Доре. Това прави излишен втория бразилец - Артур Енрике.

Левият бек е отлетял за Израел. Негови съотборници съобщиха, че целта на посещението му в Тел Авив и Йерусалим е религиозен туризъм и не е свързана с трансфер.

 На Енрике ще бъде предложено да разтрогне по взаимно съгласие.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК