ДАНС разследва разписките с милионите на Васил Божков

Крими

ДАНС разследва разписките с милионите на Васил Божков

48774
на 05.06.2020
ДАНС разследва разписките с милионите на Васил Божков
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Държавна агенция Национална сигурност (ДАНС) обяви, че започва разследване на бордерата, публикувани от обвиняемия Васил Божков в профила му във фейсбук. Припомняме, че той пусна няколко бележки за теглени в брой милиони левове. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

„Във връзка с публикации в медиите относно тегления на значителни суми (над 30 хил. лв) в брой от сметки в „УниКредит Булбанк“ АД, ДАНС предоставя следната информация: С постановление от 04.06.2020 г. Специализираната прокуратура е възложила на ДАНС изясняване на случая. На 05.06.2020 г. директорът на специализирана административна дирекция „Финансово разузнаване” (САД ФР) в ДАНС е издал заповед за проверка на банката относно установяване изпълнението на изискванията на Закона за мерките срещу изпиране на пари за уведомяване на САД ФР при извършване на плащания на суми над 30 хил. лева, както и за съмнения за и/или узнаване за изпиране на пари и/или за наличие на средства с престъпен произход. По случая ДАНС не е уведомявана от „УниКредит Булбанк” АД за съмнения при теглене на пари от каса“, съобщиха от ДАНС.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК