Данчето Христова страда за Фидел

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Данчето Христова страда за Фидел

14439
на 07.12.2019
Данчето Христова страда за Фидел
Автор:   ПИК

"Още не мога да прежаля Фидел. Преди три години той почина. А на тази снимка се появява за първи път по телевизията през 1959 г. Безспорен лидер, обичан и мразен. Царство му небесно."

препоръчано

С тези думи голямата изпълнителка Йорданка Христова отбеляза годишнина от кончината на кубински лидер Фидел Кастро. За отношенията между двамата са писани фермани, но никъде певицата категорично не признава, че са били дългогодишни любовници, пише столичен вестник.

"Обичахме се, но пак казвам, любовта ни беше различна, няма да влизам в подробности и да разказвам каква точно", загадъчно обяснява отношенията си с Кастро симпатичната Христова.

Преди време излезе информация, че малко след смъртта на Кастро Данчето е била уведомена, че ще наследи четири картини от него. Произведенията на изкуството имали изключително висока стойност, а приживе самият Ел Команданте заръчал да бъдат изпратени като спомен за любимата му българка. Обичаната естрададжийка обаче категорично не пожела да говори за скъпото й наследство, камо ли да разказва подробности за него пред медиите. "Фидел даде много на Куба, направи много неща за страната си, но й взе мечтите.

Ние сме прекалено малки, за да критикуваме. Историята ще отсъди", коментира броени часове след новината за смъртта на Кастро Йорданка Христова. Певицата, която всяка зима се радва на слънцето над Острова на свободата, върна лентата назад и разказа, че нейните международни хитове никога не са били спирани от комисии и цензори. "Испанските представях за кубински и така минаваха по-лесно. Другите - къде с минижуп, къде с усмивка, също ги прокарвах без проблеми, дори без да се налага някой от кръга на Кастро да се застъпва за мен, дори на концертите в чужбина. Никога не съм се възползвала от приятелството си с Фидел", твърди номер едно у нас - Йорданка Христова.

Сподели:
Бомба x
Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - дават заден за списъка по Магнитски (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - дават заден за списъка по "Магнитски" (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 217
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това