Дариткова удари лошо БСП: Водим ви с 15-20%. Наистина ли искате сега да правите избори?

Политика

Дариткова удари лошо БСП: Водим ви с 15-20%. Наистина ли искате сега да правите избори?

48733
на 08.07.2020
Дариткова удари лошо БСП: Водим ви с 15-20%. Наистина ли искате сега да правите избори?
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Нямаме никакви опасения нито от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в декларация от името на група. Д-р Дариткова цитира и последните социологически проучвания. 

препоръчано

Водим ви с 15-20%. Наистина ли искате сега да правите избори? Предсрочните избори изобщо не са във ваша полза. Управляващото мнозиноство е стабилно. Ние имаме своя програма, следваме я и смятаме, че отговорното политическо поведение изисква в момента на криза да бъдем обединени в ключовите приоритети, за да можем да решаваме проблемите на българските граждани, а не проблемите на своите партийни централи. Дневният ред на обществото е друг, не се опитвайте да го измествате с компромати и в партньорство с хора с повдигнати обвиненения, изтъкна д-р Дариткова.

Според нея кризата трябва да мобилизира поведението на всички отговорни политици. Поведението на г-жа Нинова е изключително деструктивно. Тя не може да накара своята парламентарна група да спазва противоепидемичните мерки в зала, посочи д-р Дариткова.

По думите ѝ това е на фона на усилията на българските медици.

Ние нямаме никакви опасения нито от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие. Преодоляхме вече четири такива. Обединените ви усилия са безпродни. Правителството на ГЕРБ и "Обединени патриоти" ще довърши своя мандат с реализация на заложените цели в интерес на българските граждани, изтъкна още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК