"Да, България" мълчи цепи ли се коалицията ППДБ

ЧАС ПИК

"Да, България" мълчи цепи ли се коалицията ППДБ

44291
на 03.09.2024
Да, България мълчи цепи ли се коалицията ППДБ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Основният говорител "Да, България" след оттеглянето на Христо Иванов - Божидар Божанов, не коментира дали формацията ще остане в коалицията ППДБ. 

препоръчано

Коалиционният съвет се събира тази вечер от 19 ч. в централата на ул. "Кърниградска".

"По-късно вечерта или вероятно утре сутрин ще ви уведомим за решението си. Моето мнение е едно, но нашата коалиция, нашата партия обсъжда много задълбочено въпроса, взимайки предвид всички ползи и рискове. Ще постъпим отговорно", заяви Божанов на влизане в централата, предаде "Труд".

Драмата в ППДБ е, че от ПП и ДСБ отказват да приемат условията на "Да, България" за предоговаряне на вътрешнокоалиционните правила.

По-рано днес ДСБ съобщи, че остава в коалицията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 26 септември: Кариерно израстване за Овена и Лъва, Близнаците да са внимателни с близките си САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 26 септември: Кариерно израстване за Овена и Лъва, Близнаците да са внимателни с близките си
ПИК TV x
Политолог с гореща прогноза пред ПИК TV: Ниска избирателна активност, крах на ППДБ и два лагера в следващия парламент около тези партии (ВИДЕО) Политолог с гореща прогноза пред ПИК TV: Ниска избирателна активност, крах на ППДБ и два лагера в следващия парламент около тези партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК