Да им таковам "лицето, родило детето", да им таковам...

КОМЕНТАРИ

Да им таковам "лицето, родило детето", да им таковам...

1016700
на 07.11.2023
Да им таковам лицето, родило детето, да им таковам...

Последвайте ни в Google News Showcase

От евродепутата ни Ангел Джамбазки разбирам, че правната комисия към Европарламента е одобрила становище на Еврокомисията: да се премахне в официалните документи употребата на думата "майка".

Вместо това да се изписва "лицето, родило детето".

Още веднъж го прочетете - Еврокомисията премахва думата "майка".

Това са ония, прогресивните, великите евроатлантици, които следваме, с които сме се идентифицирали доживот, заради които се отказваме от историята си, от изконни архетипи и културни модели и в името на които търпим перверзията, наречена "сглобка". Това са ония, чието безхаберие издържаме с данъците си.

За да ни разплачат майката - в пряк и преносен смисъл. 

Да им таковам "лицето, родило детето", да им таковам...Псувнята ще добие нови измерения покрай еврогейщината.

А бащата сигурно вече ще е "лицето, заплодило лицето, родило детето". 

Не е смешно. Ще плачем.

Изхакват ни демоничната норма "Родител 1" и "Родител 2". Тихомълком. Защото са демони, анти-Бог, анти-морал, не е ли ясно? И защото семейството на амбреажите трябва да подмени семейството на нормалните. Да осиновяват потомството безпроблемно, за да го развратят по свой образ и подобие. 

Задава се розовата диктатурата на безполовите. Това е и крайната цел на неомарксическия ултралиберален заговор на глобалистите-джендъри на власт в Брюксел и Вашингтон: ДЕХУМАНИЗАЦИЯТА.

Ако това е Европата им, благодаря! Ако ценностите им изискват да се откажем от мама и татко, благодаря! Не желая да имам нищо общо. Всичко е по-добро и по-поносимо от тая мръсотия.

Спрете Земята, искам да сляза!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има привременно правителство, защото партиите нямат пари за нови избори Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има "привременно" правителство, защото партиите нямат пари за нови избори
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК