Вход
София
Времето в София 10 o C

ДА Й ДОЙДЕ АКЪЛЪТ: Никол Станкулова бита от майка си заради мутра с "Макларън" и палто от норка + пълния списък с мъжете на синоптичката

ДА Й ДОЙДЕ АКЪЛЪТ: Никол Станкулова бита от майка си заради мутра с "Макларън" и палто от норка + пълния списък с мъжете на синоптичката

на 25.11.2018
115249
4
ДА Й ДОЙДЕ АКЪЛЪТ: Никол Станкулова бита от майка си заради мутра с "Макларън" и палто от норка + пълния списък с мъжете на синоптичката
Автор: ПИК
25.11.2018
4
115249

Преди дни най-секси синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова стана майка, посвети се на семейството с бащата на дъщеря си Теодор и остави след себе си върволица от разочаровани обожатели. Около красавицата винаги е било бъкано с ухажори - не само след като проби като модел, а после влезе и в телевизорите, за да чете прогнозата за времето, но и в годините преди да стане известна.

Първият поклонник на Станкулова бил нейн съученик на име Сами. Младежът бил галантен кавалер и в продължение на месеци ухажвал Никол с любовни писма и червени рози. Сами правел огромни жертви за любимата си - гладувал и редовно ходел с къркорещ стомах. В училищната лавка почти не стъпвал, понеже пестял левчетата, които родителите му давали за закуски, за рози за Станкулова. И до ден-днешен майката на Никол - Елена пази любовните писма от романтичния Сами.

Като типичната жена, която добре осъзнава, че притежава красота и сексапил в излишък, Никол бързо се наситила на Сами с розите и мястото му заел друг съученик - Тома. Скоро след това обаче и Тома бил зарязан, а сълзите на съкрушения младеж "наводнили" площадката пред блока на Станкулова. След него в колекцията на синотпичката от мъже с разбити сърца били Иван и Емануел - разглезен позьор, наследник на заможни родители. 

От всичките гаджета на дъщеря си, само Емануел бил трън в очите на майката на Никол. Елена изобщо не одобрявала връзката им, не харесвала младежа - не ходел на училище, парадирал със скъпи коли и го раздавал като типична мутра. Идвал да взима Никол, паркирайки пред блока "Мерцедес Макларън" от ония, чийто врати се отварят нагоре. Ходел по-наперено и от пуяк, само че навлякъл палто от норка. Заради фукльото Станкулова развалила успеха и в училище, натрупала една камара неизвинени отсъствия - въобще, закъсала здраво и наближавал моментът, в който иначе прилежната ученичка да бъде заплашена с изключване. 

Тогава Елена, която и до днес работи като психолог-следовател в Трето РПУ, решила да действи със силови прийоми. "Една вечер ги причаках. Скрих се зад един бор пред блока. Спря колата, вдигнаха се нагоре вратите както си му е редът, аз изскочих иззад бора и залепих първо два шамара на Никол... Ама такива, че кръв й потече. После и него го шамаросах. Набих ги и двамата, и каквото и да ми говорят, боят си свърши работата - Никол постепенно спря да се среща с него и дойде на себе си", разказва Елена как вкарала в правила път щерка си.

Сподели:
свързани новини
ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК: Синоптичката Никол Станкулова роди преждевременно (ПОДРОБНОСТИ) ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК: Синоптичката Никол Станкулова роди преждевременно (ПОДРОБНОСТИ)
Синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова е родила...
на 15.11.2018
ПЪРВО В ПИК: Ето как синоптичката Никол Станкулова кръсти първородната си дъщеричка ПЪРВО В ПИК: Ето как синоптичката Никол Станкулова кръсти първородната си дъщеричка
Теа - така бе записана в акта й на раждане първородната...
на 16.11.2018
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33086
архив

- Здравей, приятелю! Колко време не сме се виждали! Вече ожени ли се, или продължаваш сам да си готвиш?
- И едното, и другото.

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Не се претоварвайте, днес е ден за решение на всекидневни проблеми
x