"Да ти пукнат децата, дано", извити китки, скъсани плакати, посегателства над жени...Това е репертоарът на фашагите от "Демократична България"

НАЙ-ВАЖНОТО

"Да ти пукнат децата, дано", извити китки, скъсани плакати, посегателства над жени...Това е репертоарът на фашагите от "Демократична България"

275010
на 25.07.2019
Да ти пукнат децата, дано, извити китки, скъсани плакати, посегателства над жени...Това е репертоарът на фашагите от Демократична България

Последвайте ни в Google News Showcase

Пред ВСС днес се събрахме поне стотина човека - "за" Гешев, "за" закона, против олигархията. Отсреща ни излязоха горе-долу също толкова. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Призовавахме нашите хора да протестират мирно, културно. Заляха ни с агресия, клетви, блъскаха жените, късаха плакатите ни, опитваха да провокират физически сблъсък - и с нас, и с полицията.

На кадъра виждате колежката ми Катя Пендуркова.

Стиснала е плакат. Двама озверели симпатизанти на "Демократична България" й извиват китката, грабват плаката и го разкъсват.

Стъпкват го с обувки.

Кълнат: "Да ти пукнат децата, дано!"

Полицията гледа безмълвно.

Ива Николова и друг колега - Стоян, са притиснати като в менгеме пред входа на ВСС. Замерват ги с яйца, камъни и стотинки. С часове не могат да се измъкнат от блокадата.

Колежката Гергана Ингилизова е с изкълчен крак - след сблъсък с "дама" от антуража на Христо Иванов, която я е блъснала в бордюра на тротоара.

В момента е на лекар.

Следва опит да строшат камерата ни.

Осуетяваме го след задружна намеса.

Най-дребното, което чувам за себе си, е "боклук", "парцал". Като дойдели на власт, щели да ме пратят в Сибир, където ми е мястото.

Пеевски ми плащал.

Пеевски плащал на всички от нашата страна на барикадата.

Агресията идва не от кого да е, а от хора с интелектуални претенции. Дайнов, Бабикян, Минеков, Тома Белев...

Поне 30 трамвая са блокирани, хората не могат да се придвижват свободно из града, полицията не смее да разчисти улицата, въпреки че "Демократична България" няма позволение за подобни действия.

Това им е демокрацията на тези типове.

Пази, Боже, да дойдат на власт.

Днес действахме като камикадзета, имаше смисъл - да се види какво представляват. 

Това са те - комплексари, страхливци, биячи на жени, интелектуални лумпени на издръжка при Прокопиев и Цветан Василев. Фашаги.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК