ДБ СЕ ТРЕСЕ! Методи Лалов изригна срещу Христо Иванов: Оставя Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев да деребействат

Акценти

ДБ СЕ ТРЕСЕ! Методи Лалов изригна срещу Христо Иванов: Оставя Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев да деребействат

39615
на 12.10.2021
ДБ СЕ ТРЕСЕ! Методи Лалов изригна срещу Христо Иванов: Оставя Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев да деребействат
Автор:   ПИК

Христо Иванов оставя Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев да деребействат в "Демократична България". Това заяви в гневно изявление пред Би Ти Ви бившият съдия и настоящ общински съветник от "Демократична България" Методи Лалов, който вчера в профила си в социалната мрежа Фейсбук поиска оставките на Христо Иванов, Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев.

препоръчано

По думите му Иванов оставя Цонева и Мирчев да извращават идеята "Да, България".

„Направих това, за да има публичен разговор, тъй като в организацията от много време такъв липсва. Има напрежение, местните структури биват неглижирани. Липсва диалог“, продължи Лалов.

„Те са хора, които работят денонощно за партията, но очевидно поемат по път, от който тази общност иска да избяга, а именно авторитаризъм“, допълни той.

По думите му партията е създадена, за да бъде хоризонтална структура.

„С широко представителство, но в момента се постъпва като всички останали партии – в последния момент се представят листи, без широко обсъждане, без да се даде път на младите. Всички заявки в устава липсват“, каза още Методи Лалов.

Той заяви, че проблемът да се случва това са Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. Поискал е оставката и на Христо Иванов, защото той като лидер поема цялата отговорност.

„Ивайло Мирчев излезе и вместо да каже, че има проблем и трябва да говорим, започна да прави внушения за Пеевски. Няма вариант хората, които сме демократично настроени, да сме обвързани с Пеевски, Прокопиев или Ковачки“, категоричен бе той.

„Хората имат нужда от демократично представителство, а ще получат едно авторитарно такова. Христо Иванов е с огромен потенциал. Това е човекът, от който дясното има нужда, но когато оставя хора като Цонева и Мирчев да деребействат. Когато не понася отговорност за това, трябва да му се търси сметка. Има възможност да се поправи“, каза Лалов.

Сподели:
Бомба x
Тези 4 зодии се променят напълно, когато са влюбени Тези 4 зодии се променят напълно, когато са влюбени
ПИК TV x
ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 295
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това