Двама българи загинаха на фронта в Украйна

Европа

Двама българи загинаха на фронта в Украйна

36623
на 11.09.2024
Двама българи загинаха на фронта в Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама българи от Болградски район загинаха на фронта в последните няколко дни. Това се съобщава на сайта на Болградската районна военна администрация.

препоръчано

Тридесет и деветгодишният Сергей Дачев от град Болград е загинал на 6 септември в Харковска област. Той служи като войник в Държавната гранична служба на Украйна. Датата на погребението ще бъде обявена допълнително, посочва се в информацията на Болградската администрация.

На 10 септември почина и Михаил Боев, който се е намирал в болница, след като беше тежко ранен. Михаил Боев е от град Арциз и е роден през 1975 г. В украинската армия е мобилизиран в 110 оперативна механизирана бригада като механик и управляващ танк.

От Болградската районна военна администрация поднасят съболезнования на семействата на загиналите, отбелязва БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК