Двама българи са задържани в Испания за участие в трафик на големи количества кокаин

Европа

Двама българи са задържани в Испания за участие в трафик на големи количества кокаин

5635
на 29.11.2022
Двама българи са задържани в Испания за участие в трафик на големи количества кокаин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама българи са задържани в Испания в рамките на международна операция срещу организация, занимаваща се с трафик на големи количества кокаин от Латинска Америка, пише БТА, като се позовава на МВР.

препоръчано

В Испания са задържани 13 души, сред които и сънародниците ни, които имали логистична роля на пристанище в Барселона. В Дубай също има арестувани.

Разследващите са намерили над половин милион евро у задържаните.

Установено е имущество, което по първоначални данни се оценява за около 24 милиона евро.

Разследването и акцията са продължили две години. Така са задържани близо 30 тона кокаин на няколко места в Европа. Най-големите количества са открити в Испания.

В международната операция, освен България, участват Белгия, Нидерландия, Франция, ОАЕ, агенцията за борба с наркотиците на САЩ и екипи на Европол.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК