Двама българи са задържани в Одрин с бежанци в тайник на автомобила им

Крими

Двама българи са задържани в Одрин с бежанци в тайник на автомобила им

6630
преди 4 часа
Двама българи са задържани в Одрин с бежанци в тайник на автомобила им
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама българи задържани в Одрин, превозвали нелегално бежанци в тайник на автомобил с българска регистрация, съобщава haberbg.net.

препоръчано

В колата са открити двама нелегални мигранти от сирийска националност .

Арестуваните българи са с инициали А.А .Н . и К.И.Д. 

Екипи на окръжния полицейски отдел за борба с контрабандата на имигранти и дирекцията за борба с контрабандата и разузнаване на митническата служба в Одрин претърсили автомобила, дошъл на граничния пункт "Капъкуле", за да излезе в посока България. При претърсването са открити двамата сирийци, укрити в тайник под седалките.

Двамата български граждани са изправени пред съда в Одрин по обвинения в трафик на хора. Съдът е постановил те да останат под стража до приключване на разследването, което подчертава сериозността на обвиненията срещу тях.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Голям рев за този арестувания с белязаните пари - по същия начин Киро арестува Севда. Равно отдалечен премиер значи нова сглобка, но по-лоша. Ако сме на власт, пускаме Плана за възстановяване (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Голям рев за този арестувания с белязаните пари - по същия начин Киро арестува Севда. Равно отдалечен премиер значи нова сглобка, но по-лоша. Ако сме на власт, пускаме Плана за възстановяване (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК