Вход
София
Времето в София 7 o C

Двама души от община Тервел починаха от COVID-19

Двама души от община Тервел починаха от COVID-19

на 28.10.2020
3727
0
Двама души от община Тервел починаха от COVID-19
Автор: ПИК
28.10.2020
0
3727

60-годишен мъж от Тервел е починал снощи във варненска болница, където се е лекувал от COVID-19 в продължение на няколко дни, съобщават от местната администрация.

В началото на месеца коронавирусът взе друга жертва - жена на 41 години от село Орляк. Към момента в болница са 71-годишна пенсионерка от Тервел и 41-годишен безработен мъж от Орляк.

Още шест души, диагностицирани с COVID-19 са на домашно лечение. Двама от тях са ученици.

Общо 92-ма тервелчани са били карантинирани през октомври, а към днешна дата в изолация са все още 46 души. Излекуваните от заразата през този период са петима.

От общината съобщават, че от утре учениците в гимназиалните паралелки ще учат дистанционно. Такива класове има в двете средни училища в град Тервел и в обединените училища в селата Коларци и Орляк.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19104
архив

Мъжки кит, плувайки около женския, казал укорително: - Колко страни, стотици екологични организации, видни политически лидери, милиони хора - всички те се стремят нашият вид да оцеле, а ти ми казваш, че те боли главата

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
АСТРОЛОГ: Денят е добър за начало на важни дела. Всичко, което се започне, ще има успех
x