Двама криминално проявени са задържани за наркотици при операция в София

Крими

Двама криминално проявени са задържани за наркотици при операция в София

5633
на 18.11.2015
Двама криминално проявени са задържани за наркотици при операция в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

При полицейска акция в София на 16 ноември около 18.30 часа, са задържани К.С. /46 г./ от Сливен и И.В. /29 г./ от София, и двамата криминално проявени за притежание на наркотични вещества, съобщиха от МВР.

препоръчано

К.С. е обявен за общодържавно издирване с мярка „задържане под стража“, след като избягал при полицейска реализация в сливенското село Стара река през месец май т.г. Оттогава мъжът се укрива от органите на реда.

При последвалите процесуално-следствени действия у задържаните и в жилището, обитавано от К.С. в София, се намерени и иззети вещества, прекурсори и предмети, необходими за производството на наркотични вещества. Конфискувани са и неистински български документи за самоличност /лична карта и свидетелство за управление на МПС/, ползвани от 46-годишния мъж.

Веществените доказателства са иззети по образувано досъдебно производство на ОДМВР - Сливен за извършено престъпление по чл. 354 а от НК. На К.С. е наложена 72-часова мярка за неотклонение. Работата по доказване на цялостната му престъпна дейност продължава. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК