Двама титуляри на ЦСКА под въпрос за първия мач

Футбол

Двама титуляри на ЦСКА под въпрос за първия мач

5917
на 23.02.2015
Двама титуляри на ЦСКА под въпрос за първия мач
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Проблемите в ЦСКА преди подновяването на сезона могат да станат с два повече, твърди "Меридиан Мач". За първия мач срещу Локомотив (София) в "Надежда" на 1 март под сериозен въпрос е участието на Маркиньос и Тончи Кукоч. Бразилският халф с роден паспорт е получил травма в края на миналата седмица и затова не игра в последната контрола с Верея.

препоръчано

Той все още има болки и се възстановява бавно, но на "Армията" се надяват, че ще е на линия за неделя. Напълно е възможно Маркиньос да попадне в групата за мача, но да остане резерва срещу бившия си отбор и да се появи в игра само при неблагоприятно развитие за тима му. По-деликатно е положението с Кукоч. Хърватинът получи контузия в слабините в самия край на проверката с Верея и директно излезе от терена, като остави ЦСКА с човек по-малко.

свързани новини

Защитникът ще мине днес медицински прегледи, които ще покажат дали ще пропусне дербито с Локо (София). Неговото отсъствие би се отразило по-негативно на тима, като на поста му трябва да бъде преквалифициран някой измежду Венцислав Василев, Кристиан Супусепа и Амансио Фортеш.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК