Два влака се натресоха в Египет, има паднали в река вагони (ВИДЕО)

Африка

Два влака се натресоха в Египет, има паднали в река вагони (ВИДЕО)

8329
преди 5 часа
Два влака се натресоха в Египет, има паднали в река вагони (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Локомотив се блъсна днес в последния вагон на пътуващия за Кайро пътнически влак в Южен Египет и много пътници бяха ранени, съобщиха властите, цитирани от "Асошиейтед прес". Това е втората влакова катастрофа за месец в северноафриканската държава. Министерството на здравеопазването съобщи, че най-малко 20 души са били откарани в болници.

препоръчано

Сблъсъкът е станал в провинция Миня, на 270 километра южно от Кайро и два железопътни вагона са паднали в речно корито, се казва в изявление на железопътните власти. Причините за катастрофата се разследват, се казва в съобщението.

Кадри, излъчени от местни медии, показват как двата вагона са частично потопени във водата.

Дерайлирането на влакови композиции и железопътните катастрофи се случват често в Египет, където остарялата железопътна система страда и от лошо управление. През септември два пътнически влака се сблъскаха в град в делтата на Нил и най-малко трима души загинаха.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК