Два овъглени трупа след голям пожар в Коринт

Европа

Два овъглени трупа след голям пожар в Коринт

7261
преди 4 часа
Два овъглени трупа след голям пожар в Коринт
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Огнен ад в Коринт, където избухна огромен пожар вчера на обед. Заради силния вятър пламъците се разпространиха в района между Дервени и Ксилокастро.

препоръчано

Цяла нощ продължи борбата с огъня. Изгоря пожарна кола, жителите бяха евакуирани. Бяха открити и телата на двама доброволци, информира "България он еър“.

Малко след полунощ се наложи и евакуация на местните жители. Досега шест села са получили инструкции за евакуация. Има изгорели къщи в село Елинико, а днес училищата в района на пожара останаха затворени.

На място действат 330 пожарникари със 110 пожарни коли, 14 самолета и 10 хеликоптера. Помагат и доброволци и тежка техника, както и две машини на Министерството на отбраната.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК