Два турски тира се натресоха на Подбалканския път

Инциденти

Два турски тира се натресоха на Подбалканския път

19941
преди 6 часа
Два турски тира се натресоха на Подбалканския път
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Два товарни автомобила катастрофираха на Подбалканския път, каза говорителят на областната полиция в Сливен Първолета Мандинска.

препоръчано

Инцидентът е станал в участък от пътя, намиращ се в община Твърдица.

Сигналът е постъпил в 10:45 часа.

Камионите са били с турска регистрация и са се движили в една и съща посока. Първият е спрял рязко, другият се ударил в него. Водачът на втория тир е бил ваден със специална техника от пожарникарите на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението  - Твърдица.

Пострадалият е прегледан от медицински екип и откаран в болнично заведение в Сливен с фрактура на крака, без опасност за живота.

Движението е било спряно за около час и половина.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 127
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК