Две дами с БМВ-та изтрезняваха в пловдивския арест

Региони

Две дами с БМВ-та изтрезняваха в пловдивския арест

11176
на 05.06.2016
Две дами с БМВ-та изтрезняваха в пловдивския арест
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Две жени изтрезняваха в ареста, след като бяха спипани да шофират след употреба на алкохол. Около 1 ч. в събота служители на КАТ спрели на кръстовището между бул. "Христо Ботев" и ул. "Авксенти Велишки" 27-годишна столичанка. След теста с дрегер, станало ясно, че тя е седнала зад волана на джипа си БМВ с 1,5.1 промила в кръвта. Шофьорката е била отведена за 24 часа в ареста на Второ РУ. Два часа по-късно 30-годишна нейна колежка от Пазарджик била спраня за проверка от КАТ на кръстовището на бул. "Освобождение" и ул. "Съединение" в Пловидв. Дамата шофирала джип БМВ, а пробата с дрегер отчела 1,30 промила в кръвта й. Според опитни полицаи, резултатът се равнява на поне половин бутилка изпита водка.

препоръчано

Междувременно 22-годишен пиян шофьор пък бе заловен след причинена от него катастрофа. Младежът се блъснал с фолксваген в дърво до моста на река Дерменка в парк "Отдих и култура". По чудо няма пострадали. Пристигналите на място полицаи установили, че шофьорът е с 1,94 промила алкохол в кръвта. В ареста е и 27-годишен мъж от Милево, който седнал зад волана дрогиран. Полицаите спрели "Аудито" на "Цариградско шосе".

В първите часове на неделя полицаи спипаха още един дрогиран зад волана. 23-годишен мъж от Казанлък бе спрян за проверка в Раковски. Проверяващите забелязали, че мъжът е неадекватен и го подложили на драг тест. Резултатът се оказал положителен.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК