Две коли се помляха в София, има пострадал

Инциденти

Две коли се помляха в София, има пострадал

26521
на 01.08.2024
Две коли се помляха в София, има пострадал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Катастрофа между два автомобила е станала тази сутрин между бул. "Тодор Каблешков" и ул. "Ген. Стефан Тошев", съобщиха от СДВР. 

препоръчано

Ударът е бил челен между двата автомобила, като един от водачите е пострадал и е откаран в болница. Към момента няма информация за състоянието му. На другия водач е направен тест за алкохол, като резултатът е отрицателен. 

Към момента движението е затруднено, информират от полицията, цитирани от "Фокус". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК