Две момчета се криха цяло денонощие заради беля

Крими

Две момчета се криха цяло денонощие заради беля

19645
преди 4 часа
Две момчета се криха цяло денонощие заради беля
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Зов за помощ на родители вдигна на крак жители на град Оряхово, които излязоха по улиците и вилните зони да търсят две 12-годишни момчета. За щастие следобеда Любомир и Орлин се прибраха вкъщи, преди полицията да ги обяви за общодържавно издирване, пише "Труд".

препоръчано

Малчуганите излезли да играят в понеделник - 7 октомври, следобед, разказаха близки на семействата им. Няколко часа по-късно в дома на Орлин дошъл местен жител и се оплакал на родителите му, че двете момчета са изпочупили прозорците на къщата му. Майката на Орлин незабавно отишла да провери какви са щетите. За нейна изненада се оказало, че прозорците са здрави, а обвинението от въпросния човек е фалшиво.

Най-вероятно обаче Орлин и Любомир все пак били направили някаква беля, разбрали за оплакването, уплашили се да се приберат вкъщи и се скрили. Станало късно, двете момчета ги нямало, те нямали и мобилни телефони. Близките им излезли да ги търсят, но не намерили нито следа. На сутринта съобщението за изчезването им и снимките им били пуснати във фейсбук.

Ужасените им родители ги молели да се върнат и че са готови да им простят каквато и да е пакост. Сигналът бил подаден и на полицията и униформените също започнали да търсят децата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 128
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК