ПРЕЗ 800 ДУШИ: ДПС-Ново начало стартира кампанията си във Варна (СНИМКИ)

Политика

ПРЕЗ 800 ДУШИ: ДПС-Ново начало стартира кампанията си във Варна (СНИМКИ)

64545
преди 5 часа
ПРЕЗ 800 ДУШИ: ДПС-Ново начало стартира кампанията си във Варна (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Коалицията "Движение за права и свободи - Ново начало" стартира кампанията пред над 800 души във Варна.

препоръчано

Водачът на листата в морската столица Йордан Цонев обясни, че е време общността да бъде изведена от застоя, в който е поставена през последните 10 години.

Пред членовете и симпатизантите, дошли за откриването на кампанията, той припомни, че в последната една година ръководството на ДПС, под председателството на Делян Пеевски, е превърнало и наложило Движението като незаобиколим фактор в управлението на България и политическа формация, която работи с хората и за хората.

"Искам сега да ви кажа едно голямо благодаря за това, че сме заедно, за това, че устояхте на натиска и опитите да бъдем разделени. За това, че отново ме върнахте да бъда заедно с вас. Сега, скъпи приятели, е време за ново начало", заяви Цонев.

"800 човека с пълни сърца в залата, номер 8 в бюлетината и много жени на първия ред. Все знаци за успех и победа", каза областният лидер на ДПС Ерджан Ебатин. "Властта вече е във всеки от вас, не в един човек. Това се вижда от силната варненска листа, която редихме всички заедно и в която има само образовани, силни и реализирани хора. Това е гаранцията, че без ДПС няма да могат да се вземат решения", добави той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК