"Дворецът" на Путин като "къщата в Барселона" и "острова" на Бойко

КОМЕНТАРИ

"Дворецът" на Путин като "къщата в Барселона" и "острова" на Бойко

99917
на 25.01.2021
Дворецът на Путин като къщата в Барселона и острова на Бойко

Това "разследване" на Навални за двореца на Путин от самото начало ми намирисваше. Веднага ми се събудиха някакви асоциации с изфабрикуваните "разкрития" на Елена Йончева за барбекюто на Бойко в Банкя, или напъните на Атанас Чобанов за "къщата" в Барселона, острова в Гърция, шкафчето с пачките и прочие компромати.

препоръчано

Продуцентите са едни и същи. 

Сега Путин излезе и съвсем спокойно и с чувство за хумор обяви, че няма никакъв дворец на Черно море. Че тая фалшификация я въртят вече десет години, а сега само са компилирали клеветите в "журналистическо разследване".

Склонен съм да му вярвам. Розовите "репортери без граници" са способни на подобна мерзост. 

Навални няма нито едно реално доказателство, нотариален акт, документи, снимки на Путин и семейството му в двореца. Всичко е по слухове и по епични кадри с дронове. Тоя мач сме го гледали.

Да не говорим, че изпаднах в истински потрес, когато видях, че в "разследващия" екип на Навални е българинът Христо Грозев.

Оня, същият, който заедно с Любо Павлов и Огнян Донев купи "24 часа" и "Труд", а после се съюзи зад гърба им с ДПС и започна да воюва с довчерашните си съдружници и да претендира за няколко милиона обезщетения. Напълни прокуратурата с жалби и доноси против тях.

Грозев е истински Остап Бендер, свидетел съм. На едно закрито заседание на Съюза на издателите той се направи на интересен и излъчваше на живо какво си говорим в туитъра си.

Много мъжкарско, няма що.

И сега, представете си - в екипа на Навални?! Звъни по телефоните с преправен глас на някакви политици и ченгета и ги провокира да си признават как са отровили Навални?! И това е някакъв журналистически подвиг, едва ли не...

Според мен е обикновен, треторазреден водевил.

Подобни клевети като тази с "двореца" само укрепват всевластието на Путин. Бетонират го за десетилетия. Нормалните хора си казват: е, щом му е такава опозицията, щом са такива мошеници и "артисти", я по-добре да си стои батюшката...

Руска работа, ама изглежда съвсем по български. И съвсем по същия начин нагарча. Отровен уж с Новичок, а правил разследвания...И хич няма вид на тежко болен - напротив, разтапя се в имперско самочувствие...И сякаш с кеф, доброволно влезе в затвора...

Дяволия някаква. Гледам Навални и се сещам за Гошо Боеца. Или за Бойкикев Лодкаря.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това