Дебора: Искам справедливост, но няма да забравя нито раните, нито белезите

Темида

Дебора: Искам справедливост, но няма да забравя нито раните, нито белезите

14339
на 31.05.2024
Дебора: Искам справедливост, но няма да забравя нито раните, нито белезите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

С разпит на свидетели започна днес в Районния съд в Пловдив делото "Дебора". Подсъдим в процеса е бившият ѝ приятел - охранителят Георги Георгиев, обвинен в нанасяне на 18 прорезни рани с макетно ножче, насилствено подстригване на косата ѝ и нееднократни заплахи с убийство.

препоръчано

Днес процесът навлезе в същинската си фаза. Два дни ще бъдат разпитвани свидетели и в още две заседания показания ща дадат и вещите лица, изготвили експертизите по делото.

"Сега е най-важната част и се събират и изясняват доказателства, които са събрани в следствието", обясни Слав Даскалов, адвокат на Дебора.
Срещу 26-годишния Георги Георгиев има повдигнати три обвинения - за побой, обезобразяване на момичето и заплаха за убийство. От прокуратурата искат максимална присъда.

"Към настоящия момент считаме, че сме събрали достатъчно доказателства, които са ни дали основания да предадем обвиняемото лице на съда. С оглед утежняващите отговорността обстоятелства в случая ще настояваме за възможно най-тежкото наказание, което е лишаване от свобода за срок от 10 години", заяви Ивелина Косева - прокурор.
А Дебора казва, че иска справедливост и не се страхува да продължи напред в живота си. Но няма да забрави нито раните, нито белезите, които вече е превърнала в авторска песен.

"Музиката ми дава доста сили енергия", казва младата жена.
Следващото заседание с разпит на свидетели по делото е насрочено за 3-ти юни.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК