ДЕКЛАРАЦИЯ: "Воля" обяви, че човечността стои над политиката

Политика

ДЕКЛАРАЦИЯ: "Воля" обяви, че човечността стои над политиката

21417
на 18.12.2020
ДЕКЛАРАЦИЯ: Воля обяви, че човечността стои над политиката
Автор:   ПИК

„2020 беше изключително трудна за всички година, най-лошата за най-новата история на човечеството, както я определи авторитетното издание „Тайм“. Парламентарната група на "Воля" първа предупреди за чумата - COVID-19 в парламента и попита дали България има готовност да я посрещне. Получихме саркастични подмятания, но за съжаление, опасността не ни подмина, напротив, продължава да опостушава страната ни“, заяви в разтърсваща декларация на парламентарната група на „Воля - Българските Родолюбци“ в края на 2020 година депутатката Боряна Георгиева.

препоръчано

Тя припомни, че не за първи път останалите парламентаристи от 44-ото НС подминават идеите на "Воля", че не слушат внимателно визионерските предложения на Веселин Марешки.

"Предпочетохте постоянните разпри между управляващите и лявата опозиция – пред камерите, обаче. В кулоарите нямахте проблем да се договаряте за неща, които обслужват
тяснопартийните ви интереси. Спомняте ли си случая с държавните субсидии за партиите? Трябваха ви 15 минути. Щеше да е чудесно, ако също толкова бързо се разбирахте и за мерки в интерес на българите“, заяви Георгиева от трибуната на парламента.

Според нея промяната, в името на по-доброто бъдеще на българите, трябва да дойде от политиците. „В този парламент липсваха сплотеността, мисълта за народа – как живяха българите през тази година, как се лекуваха… Колкото и тежко да е, ще кажа и това – как умираха! Защото примерите за нехуманно отношение към болни хора заради неуредиците в болниците изумиха всички ни. Човечността стои над политиката“, каза още Георгиева.

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това