Делото "Алепу" продължава да цикли

Темида

Делото "Алепу" продължава да цикли

12355
на 21.09.2020
Делото Алепу продължава да цикли
Автор:   ПИК

Административният съд в Бургас не даде ход на делото, което трябваше да реши законно ли е брегоукрепването, под формата на хотел, над бившия Шофьорски плаж, предаде БНТ.

Това е второто заседание по казуса, след като в края на юли делото не започна заради липсата на представител на фирмата инвеститор. Този път липсваше защитник на фирмата изпълнител под претекст, че е в болнични и извън в България.

В съда днес обаче дойде адвокатът на собственика на обекта край Алепу.

Според мен съдията ще каже каква е истината на базата на доказателствата по делото и на това, което изложат страните. Като ги представим тези доказателства, ще ги видите, каза той.

Мнение изказа и Юрий Бошнаков, адвокат на Община Созопол.

Считаме, че тезата на Окръжна прокуратура е не състоятелна, тъй като оспореното разрешение за строеж касае изграждането на обект, обем, различен от този, за който е издадено първоначалното разрешение за строеж, посочи той.

Отново отложиха делото, не беше даден ход на същото поради процесуални причини. Редовно са призовани този път всички страни, но са представители болнични и невъзможност за участие поради командировка в страната, коментира накрая прокурорът Христо Колев.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това