Делян Добрев: Аз лично не бих разговарял с ППДБ

Политика

Делян Добрев: Аз лично не бих разговарял с ППДБ

77145
на 12.07.2024
Делян Добрев: Аз лично не бих разговарял с ППДБ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Аз лично не бих разговарял с ППДБ. Това заяви в петък сутринта на влизане в парламента Делян Добрев от ГЕРБ, след като ППДБ, ще получи втория мандат.

препоръчано

“Има преговорен екип, който трябва да питате. Позицията на ГЕРБ и към момента е, че с втория и третия мандат не може да има правителство“, припомни той.

По думите му е възможно с оглед на ситуацията от последните дни това да се е променило, но Делян Добрев няма такава информация.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК